برگزاری جلسه معارفه گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز برای دانشجویان ورودی ۹۸

جلسه معارفه گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز در تاریخ ۲۹/۷/۹۸ در سالن دانشجو با حضور اعضای هیأت علمی گروه و دانشجویان کارشناسی مهندسی علوم باغبانی، کارشناسی مهندسی فضای سبز، کارشناسی ارشد و دکترای علوم باغبانی ورودی سال تحصیلی ۹۸-۹۹ در سالن دانشجو، دانشکده تولید گیاهی برگزار شد. در این جلسه آقای دکتر سیفی، مدیر گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز، ضمن خوشامدگویی به دانشجویان برای شروع تحصیل در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان توضیخاتی پیرامون مقررات، آیین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه‌های آموزشی در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ارائه نمودند. سپس چند نفر از اعضای هیأت علمی گروه به صورت خلاصه در مورد جایگاه و اهمیت رشته مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز برای دانشجویان سخنرانی کردند.