برگزاری دومین جشنواره کارآفرینی و پژوهش در زنجیره ارزش حبوبات


دومین جشنواره کارآفرینی و پژوهش در زنجیره ارزش حبوبات در دانشکده تولید گیاهی برگزار شد. در این مراسم در بخش نمایشگاه فرصت‌های کارآفرینی از سیدحسین بنی هاشمی و فاطمه سادات حسینی در خوشه کسب و کار سرزمین قارچ‌ها، سمیه دهقان، فهیمه شیبانی و زهرا مطهری در بخش حبوبات و صنایع دستی و معصومه رضاپور، محدثه کاوسی و مریم جراح در بخش بسته‌بندی حبوبات حائز رتبه‌های برتر شدند.

در قسمت مسابقه طبخ غذاهای سنتی برپایه حبوبات فاطمه مولایی و سیدمحمد موسوی با سویا برگر، سمیه عرب، ملیحه عشقی‌زاده و زهرا فقیهی‌نژاد با حموص و دکتر لیلا آهنگر از دانشگاه گنبدکاوس با شیرینی آردنخودچی رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

شایان ذکر است: در قسمت سخنرانان از خانم دکتر فاطمه شیخ و دکتر محمد اسماعیل اسدی از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان و دکتر بهنام کامکار عضو هیأت علمی گروه زراعت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و در بخش عوامل اجرای از راضیه شاهی و گیتا خداپناه از دانشجویان تحصیلات تمکیلی گروه زراعت تقدیر به عمل آمد.